Blä! Jag är jätteförkyld och som på toppen av detta har jag rejäl astma. Känns skitdrygt verkligen, men får försöka att stå ut! Fick ett påbörjat anfall igår när jag körde, fick stanna strax innan Säter dit vi åkte och inhalera och ta det lugnt en stund tills kroppen kunde ta emot luft igen. Tänkte ett tag att jag nog skulle behöva åka hem men det gick bra. Körde alltså till Säter, och vi åkte igenom lite småbyar så fick se det vackra landskapet jag bor i. Många hästar, vacker natur med skogar och dalar, såg även en grävling och en rävunge. Så himla vackert verkligen, sov hos Björn sen på natten när vi kom hem. För när man kört är man mindre pigg om man säger så. Har sovit stora delar av dagen samtidigt som jag passat på att läsa en bok. Det är min grej denna sommar, jag har lovat mig själv att ta mig tid att läsa. Jag funderar även om att försöka köpa lite litteratur som kan användas till hösten. Men mer om det senare. Jag har tre dagar kvar till semestern, Björn får semester vecka tjugoåtta så tills dess tänkte jag försöka ta mig lite jag och William tips. En sak jag tänkt är att gå till biblioteket och låna litteratur till hösten och läsa in mig på. Men det löser sig, jag ska verkligen njuta denna sommar och göra sånt jag vill göra, skulle jag inte hinna med att läsa in mig på litteratur kan man ju alltid göra andra saker. Det blir bra, jag ska härda ut dessa tre dagar nu och sedan är det ledighet som gäller!

093

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: