1/3 dagar avklarade.

En av tre dagar avklarade innan semester. Helt underbart! Jag räknar ner nu, det kommer att gå fort även om jag tycker tiden lite sniglar fram just nu. Ser framemot ledigheten bara det att slippa kliva ur sängen tidigt, kunna njuta lite av tiden. Det kommer bli underbart!

Har inte så mycket att skriva om egentligen, men jävlar i min gata vad kallt det är?! Känns ju mer som oktober än juni.

Nu ska jag se nyaste avsnittet av True blood!

019

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “1/3 dagar avklarade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: