Fika & måltider Pannkakor och hälsa på.
Fika & måltider

Pannkakor och hälsa på.

Drog ut till brorsan och hälsade på en stund. Fick lite kladdkaka och kikade på flera avsnitt av How i meet met your mother. Pratade och råkade i vanlig ordning somna där hemma. Förstår inte hur jag alltid lyckas somna hemma hos andra, hemma sover jag inte alls lika lätt som borta. Helskumt?!

Björn hämtade upp mig och jag åkte hem och lagade pannkakor till middag. Williams önskemål och favorit, till de hade jag jordgubbar och hallon. William fick bara hallon på sina eftersom han inte gillar jordgubbar som inte är färska. Dessa var upptinade, nu ska vi ha filmmys i soffan.

001

Related Tags:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: