Sommar, sommar och regn…

Ger upp, vart är semestervädret? Det är ingen direkt önskan från min sida att sitta ute på balkongen bland mina blommor och äta frukost. Nej istället så äts frukosten i köket tillsammans med William som vi gjort hela långa vintern. Känner mig snuvad på sommaren! Typiskt svenskt sägs det att gnälla på vädret, men i ett land som består av mörker större delen av året så är sommaren relativt helig. Vi behöver solljuset, som det är nu så håller sig samma människor inomhus som gör det vintertid. Det känns inte riktigt okej! Man vill ju kunna få solen på sig och varma stunder så man slipper gå runt i samma kläder man använt sedan i höstas. Bittert inlägg?

Hur som helst, jag ska ta och duscha strax. William ska med Björn ut till Kniva och umgås med sin tremänning under dagen. Själv har jag inga planer, det jag vill göra är att ta mig en tripp till Borlänge och Ikea. Jag skulle behöva den “mindre” varianten av Billy, tänkte ha den bredvid mitt skrivbord så får jag fylla den med sådant jag behöver som är arbetsrelaterat. Tänkte göra ett litet försök till ett kontor där jag kan samla lite smått och gott. Får väl se om jag kan ta mig dit, vid sådana här tillfällen saknar jag en bil.

20140430-211001.jpg

En bild från Valborg.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: