Förr eller senare exploderar jag av John Green
Tv-serier, film & musik

Förr eller senare exploderar jag av John Green

Eftersom jag föll för trailern av filmen la jag ut den på Facebook med texten att denna måste jag se (En av mina favoritskådespelerskor är ju huvudrollsinnehavare, Shailene Woodley) Min sjuttonåriga syster utbrast då att jag måste läsa boken, sagt som jag gjort fick jag boken av min bror igår som han i sin tur fått av vår syster.
Slukade boken, den handlar om 17 åriga Hazel som har cancer. Hon har syrgastuber för att få hjälp att andas och hennes föräldrar skickar henne till en stödgrupp för andra med cancer. Där möter hon Augustus som är friskförklarad från cancern och de blir båda vänner, men även kära i varandra. Boken handlar mycket om döden eftersom Hazel ska dö, det finns ingen räddning för henne. Men den bör läsas av alla, nog för att den är en tonårsroman men jag föll ändå för boken. Kanske för att cancer skrämmer mig så mycket och för att den var så lätt att komma in i. Djup men bra, läs den. Du hittar den på Bokus här.

20140629-134649-49609727.jpg

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: