Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik Tweenieåldern

Stand by me.

Jag och William tittade på klassikern Stand by me ikväll. Han hade aldrig sett den och för min del ligger den bland favoriterna. Jag älskar hela storyn och tror den är perfekt att se med mellanstadiebarn och högstadiet. Del för att när man ser den blir det alla minnen från sina egna klasser man gått i, när man lämnas och vet att även om vi är vänner nu kommer vi snart inte vara det längre. Den är så fin och bra, sen var man ju dödligt kär i River Phoenix när man såg filmen som ung. Har du aldrig sett Stand by me rekommenderar jag dig att se den, så himla härlig och den finns på Netflix.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FUVnfaA-kpI[/youtube]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.