Denna morgon så vaknade jag strax efter fem, var så pass pigg att jag tog beslutet att gå upp runt sex. Betalade alla räkningar, småstädade lite och duschade. William vaknade kvart över sju, tror värmen påverkar att man inte sover lika länge men inte mig emot. Jag gillar både att gå upp tidigt och värmen, tänkte gå ut och slänga lite post strax och sedan ska vi äta frulle hos Björn nu på förmiddagen, kan även bli en tripp någonstans.

Hoppas ni har det fint i sommarvärmen!

061

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: