Denna dag har verkligen varit perfekt, det är sällan jag känner så men det har varit riktigt bra.
Började dagen med planering inför arbetsveckan, lyssnade även på radion om skolan vilket var spännande. Fick sms av Christin som ville träffas runt halv ett och det tyckte jag kändes som en jättebra ide. Strax efter ringde min fina granne på dörren och undrade om jag vill fika med henne och hennes tre söta små barn. Självklart ville jag de, hon bjöd på en jättegod pizza hennes man gjort och kakor samt te, det var verkligen supergott. Fick mysa lite med hennes minsta två tjejer som är 2,5 år samt en som är under ett år. Är osäker på åldern insåg jag just, vi pratade och hade det jättekul. Jag brukar tänka på den saken när folk säker att det är så svårt att bli vänner med sina grannar. Det stämmer verkligen inte i vårat hus, alla pratar med varandra och vill umgås. Det är jättetrevligt, vi är dessutom väldigt olika människor här men delar ändå samma glädje till livet tror jag. Vi skrattar, pratar och bryr oss om varandra. Det kanske är unikt? Hur som helst älskar jag det! Det ger energi och sånt är ju toppen!

Efter vi haft det trevligt tillsammans kom Christin, hon hämtade sina saker och fick en kopp kaffe, jag drack ingen själv eftersom att jag blir så skakig av kaffe. Runt 14:00 gick jag och William ner mot hans skola då han hade utvecklingssamtal idag, Björn kom strax efter. Utvecklingssamtalet gick bra och efteråt bestämde vi oss för att åka till Borlänge då Björn skulle köpa kläder att använda när han åker Cross.
William stannade på barnens hus så länge. När vi kom tillbaka dit kikade vi en stund, och sedan åkte vi till Burger king. Eftersom vi sällan äter där tog jag mig en Whopper meal men med vatten, kalorierna för dem gick jag sedan av mig när jag och Björn gick runt i Hosjö medan William hade orientering. 54 minuters promenad i snabbtakt runt elljusspråket kändes skitbra verkligen.
Efter William och vi motionerat klart fastän på olika håll, åkte vi till Maxi där Björn köpte laddning till Williams kontantkort. William ska själv åka och träna bas imorgon eftersom att jag jobbar den tiden och lika så Björn. Vi åkte ner på stan och köpte ett busskort åt William som han ska få använda. Det kommer bli jättebra tror jag, men man är ju ändå lite hönsig när det kommer till sitt barn. Han har ju nu mobilen laddad så är det något får han ju ringa oss.

Nu ska jag lägga mig själv, en lång dag väntar imorgon med jobb från 7.30-16.00.

017Bild från Bispergsklack.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: