Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Tisdag.

Den här dagen gick ganska fort, jobbade och åkte hem. Väl hemma följde jag med William på hans basträning. Det gick bra, han är duktig. Dock hände det något tråkigt senare under dagen, men det kanske löser sig. Ibland får man leva på hoppet!

Har inte så mycket att berätta om denna dag egentligen, William har lagt sig och jag sitter här. Snart dags för sängen och imorgon är det en rolig men intensiv dag på jobbet som väntar. Det blir en bra vecka tror jag, den är intensiv och det är veckan innan ledighet. Det ska bli skönt med lite ledighet, det känns välbehövt.

007

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa