The Mandala journey

Fick denna fina i postlådan igår. Beställt från USA och Etsy. Så sjuktvacker! Eftersom jag kräktes igår och hade rejäl migrän så var det inte ens tal om att blogga. Jag sov nästan hela dagen, men idag mår jag bättre. Ska ta det rejält lugnt idag så jag inte triggar igång igen. Imorgon blir det jobb och det ser jag framemot, får ångest av att vara hemma.

Angående smycket så har säljaren en hemsida The Mandala Journey och jag är så klart jättenöjd.

IMG_2615.JPG

IMG_2616.JPG

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: