Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Vård av barn.

William är hemma, men imorgon blir det absolut skola för honom. Jag är då hemma och vabbar med idag då, och vad gör vi? Inte mycket, jag ska posta paket någon stund här under dagen då jag fortfarande säljer. Tänkte även gå igenom olika lådor och slänga. Nu får det vara nog liksom, man kan inte spara allt och det känns så skönt att sälja, slänga och säga hej då. Jag tror inte man ska ha för mycket prylar för nu när jag gör mig av med saker känner jag sådan befrielse. Det låter kanske konstigt men för varje pryl som lämnar mitt hem lättas jag upp lite grann.

Large Blog Image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.