Vilken dag, onsdagar är alltid väldigt intensiva men det gillar jag. På onsdagar går jag även på matematiklyft med några kollegor. Jag tycker verkligen att mattelyftet gett mig massor. Bara det att tänka om hur man använder de matematiska begreppen är en sådan sak. Jag har vuxit med mattelyftet rejält.

Efter mattelyftet var jag dock mindre glad, jag gick ut till bussen 15:25 och bussen skulle gå 15:32, väntade i tio minuter när jag ringde Dalatrafik som säger att bussen redan hade gått! Vad?! Man ska väl inte behöva stå och vänta tio minuter innan bussen ska gå? Blev skitsur, och så säger hon på Dalatrafik att nästa kommer om 10 minuter, så fine tänkte jag och stod kvar… Men de tio minutrarna blev istället 25 minuter för bussen var försenad! Jag höll på att få psykbryt! Så där stod jag alltså på samma hållplats i onödan i över trettio minuter. Väl nere på stan så är även falubussen försenad med 5 minuter vilket fick mig att lacka ur totalt, det slutade med ett arg mail till Dalatrafik och jag verkar väl ganska bitter just nu.

Kom i alla fall hem, lagade kyckling i Phiadelphiasås och den maträtten blev uppskattad här hemma.
William är hemma, så idag vabbade Björn och imorgon är det min tur. Jag tänkte att jag ska lägga mig snart, för ögonen börjar slå ihop sig här på sittande plats.

Hoppas ni får en fin kväll!

033En bild på William och hans katt Harry från i somras.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: