Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Att låta barn, prova sig fram.

Idag testade William på eget bevåg ketchup på pannkaka. Jag är av den åsikten att barn är tillräckligt smarta för att själva bestämma vad de vill äta och inte äta. Sagt som gjort, William åt ketchup på pannkaka och hävdar att det är gott. Våra smaklökar är olika, och jag tänker att barn vet först vad de tycker om efter att de själva fått prova sig fram.

001

Pannkakor, för Williams skull.

002

William visar glatt upp ketchupen.

003

På med den.

004

Ett hjärta. 

005

Grejar.

006Provsmakar!

10 Comments

 1. Helt rätt tänkt av dig tycker jag 🙂 Barn måste ju få lära sig av sina misstag om det är inom rimliga gränser. Det finns ju de som äter ketchup på pannkakor även om vuxna så han är inte ensam om att gilla det. Själv föredrar jag sylt.

 2. Får de prova sig fram så hittar de sina egna smakkombinationer och gillar han Ketchup på Pannkaka så är det ju bra. Ibland kan det ju vara svårt att få barnen att äta för att det är så mycket som är äckligt så jag håller med dig om att det är bra att de får testa sig fram.

  Önskar dig en skön kväll!

  You Rock!!!

 3. Ketchup på pannkaka lät sådär, men som du skrev alla har vi olika smak, min äldsta dotter har salt på sina pannkakor.. jag tycker dock pannkaka med vispad grädde är godast!Du har en väldigt trevlig blogg och jag brukar kika in här 🙂

  1. Anna – Hehe ja, inte något jag tror jag själv skulle gillat 🙂 .
   Va roligt att höra att du gillar min blogg och brukar kika in här, sådant är kul att höra 🙂 . Tack :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.