Blev ju marinfadder februari. Man fick då en sköldpadda, så råkade jag se att de tidigare haft min favorit bland havsdjur, späckhuggaren. Mailade och frågade om man kunde byta, tyvärr var sköldisen redan skickad men jag kunde få återsända den och bara få späckhuggaren. Idag kom båda! Kunde inte motstå att köpa sköldisen så nu har jag alltså två. Men pengarna går till viktigheter att skydda våra hav och dess invånare.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: