Dark Mode Off / On
Blodgivning & välgörenhet Böcker Loppis & second hand

Fullt ös medvetslös.

Ja i alla fall lite så kan man ju uttrycka sig. Idag har jag då lämnat blod, kändes toppen att få göra det denna gång. För mig är blodgivningen en helt underbar sak som jag gör för någon annan det tar 5-10 minuter av min tid och sedan så vet jag att mitt blod blir till någon annans glädje.
Efter blodgivningen gick jag till Lisa, vi gick sedan till biblioteket där vi kikade runt lite. Efter det tog vi en lunch och jag fick lite svimningskänsla varpå jag fick vila och använda min jackärm som en slags fläkt. Vi gick sedan vidare till Björken för att kika på lite om TV, jag valde nu comhem så blir spännande att se hur det funkar, kändes liksom helt rätt.

Efteråt kikade vi runt på stan och efter en stund så gick vi till myrorna där fyndade jag en Astrid Lindgren bok vilket kändes toppen. Vissa böcker är jättebra material att samla på sig del för mig som är förälder men också som underlag för mitt blivande yrke, vi gick hem till Lisa som bjöd på oboy och efter det så begav jag mig och hämtade William. Kom hem hann göra ett par saker så kom Björn hit och hämtade William, sedan kom Björn och hämtade med William på kalas i Kniva. Själv så gick jag på vänföreningsmöte, spännande det känns att engagera sig i något.

Nu är klockan rätt mycket så ska ta bort sminket och bege mig till sängen.

 Lite av dagen.
Ittala glas.
Järntabletter
Bok

8 Comments

  1. Grym du är som lämnar blod! Är en sån som alltid sagt att jag ska göra det men blir aldrig av. Nu fick jag ju dock en del blod efter förlossning och är ”en av dem” som vet hur mycket det betyder. Så har skrivit in i almanackan första dagen jag får lämna. Tyvärr är det ju ett tag bort i tiden.. Men denna gång SKA det bli av!

    Sv: Nej. Är ganska kass på det där. Hur gör jag det? Och gör det att jag kan lägga de i varje inlägg sen då? För nu får jag ju bara upp en länk till mitt konto o det är ju lite tråkigt 😉

  2. Yoga är helt underbart, har nyss upptäckt det och mitt mål är att köra det två gånger i veckan samt pilates i gång i veckan, promenader på det nu under graviditeten.

    Hoppas att ni har en underbar dag/kväll.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: