Dark Mode Off / On
Blodgivning & välgörenhet

SVERAK och Naturskyddsföreningen.

Jag går gärna med i olika föreningar och sponsrar. Dels är jag ju medlem i Amningshjälpen, men sedan Svenska Kennelklubben, Svenska pudelklubben, Frisk och Fri, Cancerfonden, Astma & Allergi förbundet, WWF (där jag även är elefant och marinfadder) samt även Djurens rätt, svenska brukshundsklubben.

Men nu under hösten har jag blivit medlem i Sverak (Sveriges kattklubbars riksförbund) samt Naturskyddsföreningen. Små saker som gynnar något större, bra tidningar får man också när man är med i flera olika föreningar.

Är du med i något förbund?

8 Comments

  1. Jag är inte med i något förbund. Däremot så var jag med i WWF förut. Däremot tycker jag det är bra att man kan bli medlem i olika förbund för att stötta olika saker.

  2. Bra grejer du är med i ?. Jag är med i RBU (rörelse för barn & ungdomar). Sen är jag inte med i någon mer förening eller så. Skulle vilja gå med i Cancerfonden. En dag kanske.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: