Minuter innan läggdags.

Denna dag har varit intensiv, det tycker jag visserligen att nästan alla onsdagar är men det är ju skönt det också. Efter jobbet idag åkte jag hem och satt med William och hans läxor. Han har test på världsdelar, hav, älvar, landskapen i Sverige och länderna i Europa tills imorgon så vi har fått arbeta intensivt med de då han även var sjuk förra veckan. De har kunskapskoll på hans skola och det är då betygsgrundande för sexan.

Har sett senaste avsnittet av Pretty Little Liars och den serien, alltid BIG A reveal och så är man lite förvånad och oförstående som innan. Helt galen serie, fast tycker ändå säsong 5 varit bättre än vad jag tyckte säsong 4 var. Har följt serien sedan start, men märks att den snart inte har så mycket mer att ge.

Nä nu ska jag sova, jobb imorgon. Har ett utvecklingssamtal och ska sedan till pedagogiska cafét och få mer information om särbegåvade barn.

IMG_2334.JPG

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Minuter innan läggdags.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: