Denna dag gick otroligt fort. Från att ha startat lugnt med arbete hemifrån till att laga middag. William har gjort läxor och umgåtts med grannen. Björn kom hit och såg på hockey och jag har tagit det lugnt och laddat upp inför imorgon. Det blir bra, det är tre dagar kvar att jobba och sedan är det påsklov. Nu firar jag inte påsken så stort, för mig är påsken en högtid som påminner mig om när pappa dog och sådant är alltid tungt. Inte för att jag sörjer för det gör jag inte, utan för att det känns som att en del av min barndom försvann när han dog. Kanske var det så att det var där och då det där sista oskyldiga i barndomen tog slut? När man för första gången förstod att, folk dör och kommer aldrig tillbaka igen.

Imorgon vankas det lönesamtal på jobbet, sånt är ju alltid lika spännande. Vad ska man säga? Men det blir väl okej, det är en sån där måste göras sak.

Nä nu tar jag och avslutar detta, jag känner hur min blogg legat på is i några dagar nu. Men helt seriöst är jag så trött just nu, trots längre dagar. Vårtrött? Något är det i alla fall.

skanna0044Min mamma och jag.

4 kommentarer

    1. Mamma Maria – Ja alltså jag tycker nog det är ganska vanligt för mig, men tycker det blir tufft under påsken då jag automatiskt börjar oroa mig för saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: