Ryggen som värker.

Har ni provat spikmattor? Man hör ju så mycket om dem, är lite sugen på att testa själv. Jag har så ont i ryggen så ofta, och därför har tanken slagit mig att det hade varit lite kul att testa en spikmatta för att se om den skulle hjälpa. Jag spanade lite på nätet och hittade följande shaktimattan.se på nätet. Deras spikmattor verkar otroligt spännande och jag känner verkligen hur jag skulle vilja testa. Drömmen är ju att en dag vakna helt utan värk i axlar, rygg och känna den där jobbiga känslan som uppkommer så ofta. Jag undrar ibland varför man får så ont i rygg, nacke och axlar. Det känns som att det bara blir mer och mer och jag vet samtidigt att under sommarlovet brukar den där värken försvinna för att sedan, sakta men säkert komma tillbaka under vintern. Jag undrar om det kan ha med kyla att göra? Hur som helst så tänker jag att en spikmatta kanske kan hjälpa mig att bli av med värken naturligt, jag gillar inte att proppa i mig värktabletter då jag någonstans tror att det skadar i längden. Jag tror på alternativa metoder när det kommer till att behandla våra kroppar. Har ni använt er av spikmattor?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Ryggen som värker.

 • 31 mars, 2015 at 10:05
  Permalink

  Jag har en sån men har inte använt den på väldigt länge,fick den när jag var gravid o hade så ont i ryggen.
  Det gör ont när man lägger sig men sen blir det skönt..:-D
  Mvh Camilla

  Reply
  • 4 april, 2015 at 12:59
   Permalink

   Camilla 33 år och 10 barnsmamma – Funderar verkligen på att köpa en sån! 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: