036

Vaknade flera gånger inatt av att jag var extremt torr i halsen, insåg sedan att det beror på min allergi som just nu är extrem. Bara att gilla läget och lida ungefär, jag känner mig negativ men det är verkligen inte kul att sova dåligt på grund av att det blommar och är dåligt väder. Min allergi blir alltid värre när vädret är dåligt, för andra är det ju helt tvärt om. Folk mår bättre vid regn, men min kropp har alltid reagerat sämre vid regninga somrar än vid soliga.

Arbetsdagen idag gick väldans fort, jag tyckte det kändes som den sa swish så var den över. Jag åkte hem och vilade, och sedan åkte vi till Björn som fixade middagen hemma hos sig. Efteråt åkte vi hemåt, men innan hämtade vi ut lite paket åt mig.
Nyss har jag kollat på The originals och nu ska jag strax säga godnatt till William, får väl se om man får sova eller inte själv. Ska i alla fall ta allergitabletter och min medicin mot astma innan jag går och lägger mig ikväll.

2 kommentarer

  1. Har aldrig haft allergi, men nu det sista funderar jag på om jag inte har fått det. Nyser, och är torr i slemhinnorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: