Paket ifrån Cocopanda.se & CDON.com.

IMG_4053.JPG

Idag fick jag mina paket ifrån både Cocopanda och Cdon som jag beställt.

IMG_4058.JPG

Från Cdon beställde jag förra veckan, när jag fick ett presentkort på 100 kronor. Jag ville verkligen ha dessa två böcker då en av dem ingår i Doulautbildningen som frivillig litteratur, och den andra tror jag kan vara väldigt nyttig att ha läst. Det är då Att möta förlossningssmärta av Gudrun Abascal och Amning idag. Det ska bli riktigt spännande att läsa dessa i solen i sommar.

IMG_4057.JPG

Cocopanda hade sånt himla bra erbjudande i helgen, att jag beställde därifrån igen. Jag är helnöjd med den sidan och rekommenderar dig verkligen att spana in där om du inte tidigare gjort det.
De hade erbjudande på att köpa tre produkter av valfri makeup och betala för två. Jag passade på att köpa produkterna från The balm som jag läst en hel del om, jag kände mig som ett barn på julafton när jag öppnade paketet. Fick även en necessär som lite gåva, och köpte till en beauty blender som var rejält prissänkt. Jag är helnöjd!

 

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: