IMG_4053.JPG

Idag fick jag mina paket ifrån både Cocopanda och Cdon som jag beställt.

IMG_4058.JPG

Från Cdon beställde jag förra veckan, när jag fick ett presentkort på 100 kronor. Jag ville verkligen ha dessa två böcker då en av dem ingår i Doulautbildningen som frivillig litteratur, och den andra tror jag kan vara väldigt nyttig att ha läst. Det är då Att möta förlossningssmärta av Gudrun Abascal och Amning idag. Det ska bli riktigt spännande att läsa dessa i solen i sommar.

IMG_4057.JPG

Cocopanda hade sånt himla bra erbjudande i helgen, att jag beställde därifrån igen. Jag är helnöjd med den sidan och rekommenderar dig verkligen att spana in där om du inte tidigare gjort det.
De hade erbjudande på att köpa tre produkter av valfri makeup och betala för två. Jag passade på att köpa produkterna från The balm som jag läst en hel del om, jag kände mig som ett barn på julafton när jag öppnade paketet. Fick även en necessär som lite gåva, och köpte till en beauty blender som var rejält prissänkt. Jag är helnöjd!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: