Trötthet och söndagar.

004

Idag har jag sovit nästan hela dagen, jag tror allergin helt enkelt slog till så rejält på mig att min kropp behövde sömn för att återställa sig. Just nu mår jag bättre än jag gjort under flera veckor.

Igår kväll körde jag runt med Björn och William en stund, det var riktigt fint väder så jag slängde på mig skinnjackan för första gången i år, sånt himla underbart vårtecken, även om det kanske kändes något sent för första gången med skinnjacka? Grejen är väl den att det lite känns som våren är riktigt sen i år, här i Falun. Hur ser det ut för er andra?

001

Efter jag kört igår åkte vi hem till Björn, där jag och William tittade på Heroes innan vi somnade. Jag sov alltså över hos Björn, till lunch bjöd han på regnbåge det var jättegott. De åkte sedan till Kniva och skjutsade hem mig, så då såg jag senaste avsnitten av Jane the virgin och Saving Carter innan jag gick och la mig.

Nu ska jag göra kväll alldeles strax, kort arbetsvecka som kommande nu. Imorgon har jag min planeringsmåndag och sedan två arbetsdagar innan lite långhelg.

007

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: