Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar

Ögoninflammation och ledig dag.


Lider med William idag, han vakande i natt med ett öga som var helt igenklistrat. Ögat är idag helt rött och inflammerat, rådfrågade med skolan som tyckte att han skulle vara hemma idag.
Ringde sen VCT som sa att det inte är någon fara med äldre barn, vi har aldrig haft sånt innan. Grejen är dock den att han har lite feber så påverkad är han ju. Jag hoppas att detta ska vara bättre tills imorgon. Är ju inte alls kul för honom att vara så där röd i hela ögat med massa vätska som rinner.

Nog om det, jag har jobba hemifrån idag. Min planeringsmåndag, efter jobbandet så har jag och William börjar se andra säsongen av Heroes, riktigt bra serie måste jag säga.
Nu ska jag åka ner mot stan och hämta ett paket, och sedan ska jag laga middag. Det blir falafel till middag här idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa