Inför kvällen.

Två minuter kvar tills jag borde ligga i sängen, men jag har haft en lång dag som varit rejält intensiv så jag känner att jag kommer få det svårt att somna ikväll.

Dagen har inte varit negativ på något sätt utan bara intensiv, sen gör inte vädret att jag blir så peppad heller. Jag känner lite oroa när våren är så här grå och kall, jag behöver solljuset då blir jag genast så mycket gladare än jag är nu.

Sängen för mig nu då, imorgon jobbar jag till 17:00 och William ska på kretstävling på kvällen, så får väl se honom när han ska lägga sig. Jag försöker ändå se det som att snart är det lov och då får jag all tid i världen att ta igen på sånt jag inte orkat göra de senaste månaderna.

IMG_3137.JPG

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Inför kvällen.

  • 20 maj, 2015 at 20:13
    Permalink

    Längtar också efter ljuset. Den här våren har varit föör tråkig!

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: