fbpx
Dark Mode Off / On
Läraryrket

Trötthet och intensivitet.

Det är mycket just nu, jag känner hur axlarna drar sig uppåt och hur kroppen är trött mot kvällarna. Trots att det är så nära semestertider känner jag mig så himla slutkörd. Jag förstår ingenting?! Det är ju nu den där sista energin borde klicka in. Det planeras och stressas överallt och egentligen så är jag kanske inte jordens mest stresståliga människa även om jag kan hantera saken, jag tror att andrum är vad som behövs och det ska jag försöka mig på att unna mig i helgen. Denna vecka har gått så fort från måndag till nu, denna onsdag.

Hoppas ni därute mår toppen!

007

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: