Dark Mode Off / On
Naglar & fransar

Nyfixade naglar och middag med jobbet. 

Är på väg mot Borlänge och restaurang för att fira folk som fyllt år under läsåret. Nyss pimpat i mig en öl på mindre en 5 minuter för att stilla nerverna av att gå ut. Jag hatar att åka på kalas eller fester, det ger mig sån ångest och jag får panikattacker. Har väl börjat förstå att det är panikångest.

Hur som helst röda läppar och nya naglar dagen till ära! 

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: