X-men days of future past, och besök av brorsan.

IMG_3970.JPG

Igår var det middag med kollegorna som gällde och det var riktigt trevligt. God mat och trevligt sällskap, jag blev kvar lite för länge kanske för idag har jag varit bakis. Men det var roligt, jag behövde nog komma ut även om jag försökte intala mig innan att jag borde stanna hemma. Det är trevligt att umgås med människor, jag är väl bara inne i en fas där jag gärna bara vill mysa runt i mysbyxor och sega runt hemma. Men eftersom jag hade roligt så tänker jag att detta var bra, trots att jag känt mig bakis och fått ångest. Ångest har jag alltid, det hör till mig som person. Jag kan få ångest av att jag råkat titta åt någons håll på bussen, och får sen för mig att den personen kanske tror att jag stirrade på han eller henne. Funderar ibland om det har med mig hjärna att göra, eftersom jag suger åt mig sinnesintryck hela tiden. Hur som helst, jättekul att göra något igår.

Idag har min bror varit hit. Vi såg på X-men och jag kärade ner mig i Wolverine igen. Jag har varit hemligt förälskad i den karl i flera år, sen dyker ju fler snyggingar upp i den serien med som jag känner kärlek till så jag passar på att njuta av varje sekund med snygga karlar. Handlingen är så klart också bra, jag gillar sånt där med mutanter och speciella egenskaper som vi normala dödliga inte besitter.

Testade förresten nya Loka Hallonlakritsskalle och gud jag dör så god den var! Ska testa de andra i samma serie under sommaren nu. Jag älskar Loka!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: