Idag har jag haft besök av min vän Christin, vi fikade lite och gick en promenad för att handla tillsammans. Riktigt trevligt att bara umgås lite och ha en stund med vuxet sällskap. Det känns som sommar i luften och jag njuter, två små arbetdagar kvar och sedan säger jag hej då till detta läsår och denna tid. Det känns magiskt!

Nu ska jag strax sova, William ligger redan och på kvällen här har vi fortsatt att kolla på Heroes. Jag har även hunnit med att se The fosters, Devious Maids och Pretty Little liars. Det känns bra att bara kolla på lite serier och inte låta hjärna jobba helt fullt ut, jag behöver saken. Avkopplas lite från livet liksom.

012

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: