Dark Mode Off / On
Läraryrket

En fredag.

005

Denna dag har jag först suttit på jobbet och gått igenom beställningar med förbrukningsmaterial och sedan läromedel. Det var verkligen pang på och nu går vi framåt känsla. Jättekul dock och det kändes riktigt bra efteråt, vi åt en varsin sallad och hade det trevligt. När jag kom hem passade jag på att storstäda och dammsuga här hemma, tog sedan med William för att handla. Det var så fantastiskt varmt idag att man knappt kunde tro att det var sant! Lyckan var total. Det är spännande också att det nu endast är två arbetsdagar kvar på detta läsår för mig, två ynkliga dagar att vandra i solen, känna syrenerna och inse att det snart är ledighet känns helt fantastiskt och helt oslagbart! Jag älskar denna tid på året.

Jag och William kröp ner i soffan och tittade på två avsnitt av tredje säsongen av Heroes. Jag gillar verkligen den serien. Men den recenserar jag senare, nu är jag riktigt trött och behöver sova. William fick ett sånt fantastiskt kort av den resurs som funnits knuten i deras klass sedan F-1, nu skulle hon tydligen börja i 2-3 istället och då blev jag lite blödig. Hon har skrivit korten själv sa William, och texten var lika för alla men så värdefull! Såna gånger man ännu en gång, verkligen uppskattar sitt barns lärare. Lärare behöver mer uppskattning, de gör ett fantastiskt jobb med andras barn. Jag hoppas ju även att jag gör det för mina elever.

001

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: