Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Vad vore jag utan dina andetag.

  

Lyssnande på Williams andetag ligger jag här och känner morgondagen vakna. Det är söndag och imorgon jobbar jag på en måndag för första gången på länge. Vi ska strax gå upp, äta frukost och fånga dagen. William ska på vattenkrigskalas hos en klasskompis och det blir säkert riktigt roligt för honom. Själv laddar jag upp för en glida och njuta av livet dag. Hur ser eran söndag ut?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: