Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Doula

Framme! På Scandic hotell.

Befinner mig på hotellet! Är så nöjd med rummet, blev positiv! Har ett fantastiskt läge och detta känns superbra. Har en dubbelsäng och fotölj, fin dusch och detta passar mig.

Blev dock helt galet att komma hit, tog mig en kik och så går brandlarmet! Det var bara att rusa ut! Haha va fan liksom!

Nu blir det väntan på mat och att träffa min doulakollega som jag även åkte med på tåget. Mat och Kristina från Duvemåla! Det ska bli underbart!

14 Comments

  1. Hej, jag har just nu en tävling på min blogg där du kan vinna ett presentkort hos caseapp.se. Där du kan designa ditt egna mobilskal eller skin till datorn! Kika gärna in, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa