Ångest och nerver på helspänn.

Nu har jag ångest, kände hur allt bara rusade kring mig och försökte till varje pris att inte börja gråta. Andas och andas, efter att ha pratat med mamma blev det bättre. Jag avskyr detta, all ångest jag ska behöva genomgå för att ta mig iväg. Som mamma sa är allt bra efteråt, Björn sa du vill ju det här. Ja jag vill och jag vet hur upplyft jag kommer vara efteråt. Men jag känner ångest inombords och mår skitdåligt. Jag avskyr att må så här och känna rädsla. Jag ska andas och nästa gång jag skriver befinner jag mig på hotellet i Stockholm. Detta ska bli bra! Andas och åter igen andas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Ångest och nerver på helspänn.

 • 23 oktober, 2015 at 12:20
  Permalink

  Usch det är verkligen jobbigt att känna så och jag har också gått igenom sådant skit. Men du kommer att fixa det! Kram

  Reply
 • 23 oktober, 2015 at 12:44
  Permalink

  Vad jobbigt med ångest. Hoppas du kan få slappna av när du väl är framme.
  Jag ska upp vid 19 tiden men då har du ju redan åkt. Kanske är bättre att vi planerar i förväg nästa gång när du har vägarna förbi. Önskar dig en trevlig dag och vistelse. Kram 🙂

  Reply
  • 27 oktober, 2015 at 23:38
   Permalink

   Det känns bättre nu, var jobbigt i fredags men nu är allting bra :D.

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.