En vinst från Lärarförbundet Borlänge, en goodiebag som förgyllde novemberdagen.

IMG_0216

 

Nu äntligen var det någon på kontoret i Borlänge när jag kom dit. Jag kom hem med världens härligaste och behövligaste goodiebag. Innehållet ser ni på bilden nedan, och vem blir inte glad över detta. Mest glad kanske jag blev över power bank. Hade ingen sådan sedan innan och jag tycker det är så trist när batteriet på mobilen tar slut. Fast allt var toppen! Jag är helnöjd!

 

IMG_0217

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “En vinst från Lärarförbundet Borlänge, en goodiebag som förgyllde novemberdagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: