Dark Mode Off / On
Skelettinfektion

Min första advent 2015.

IMG_0244

William var på innebandy på Lugnet och jag följde med Björn till City gross. Eller jag har tjatat om att åka dit och till sist tog Björn med mig dit.
Efteråt åkte vi hemåt och jag bjöd på falafel i tortillabröd och massor av goda grönsaker. Vi åt och var nöjda, sedan gick vi och kikade på film tillsammans i soffan hela familjen. Björn drar till England imorgon igen så han passade på att träffa William.

Imorgon börjar en ny arbetsvecka igen, och det är då 12 arbetsdagar kvar tills semester och jullov. Jag känner verkligen hur kroppen behöver ledighet, jag är så galet trött.

Under lovet ska jag dessutom läsa böcker och ladda upp de batterier som kroppen missade när William blev sjuk i sin skelettinfektion i somras. Jag har inte återhämtat mig riktigt efter det, och det märks väl i kropp och själ.

16 Comments

 1. låter som du har en skön tid framför dig o det är ju inte dåligt själv är jag hemma hela dec 🙁 men men hoppas din måndag blir bra kram

 2. Låter som en härlig söndag och advent.

  Ja jag blev så glad för snön, för vi har inte alls så mkt snö längre som när jag var liten, och det är synd att Hugo inte får uppleva det.

 3. Vad skönt med ett lov som kommer speciellt när man känner att man verkligen behöver det! <3

  Svar: Nu vet jag inte riktigt om jag hängde med. :3 Du är inte troende men du har en tro privat? Hur menar du då?

 4. Gott =) skönt att de börjar närma sig ledighet, för som lärare har man väl ledigt på loven? En kompis till mig har ledigt hela sommaren, tycker det är kanon att få vara de. Låter som en mysig kväll

  Kram

  1. Ja absolut :). Jo precis, fast det där med ledighet är ju inte att vi inte har samma semester som alla andra. Vi jobbar 45 timmars arbetsvecka obetalt. Detta får vi sedan ut i komptid under loven, förutom det så jobbar men tex 3 dagar på höstlov :). Så när folk tror att vi har massor med lov stämmer inte riktigt. Vi jobbar in vår tid, och har 4 veckors semester som alla andra :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: