Dark Mode Off / On
Städa

Att råka färga tvätten av misstag.

033När man tänker på sommaren.

Igår råkade jag för första gången i mitt 31-åriga liv färga min tvätt i vitt helt i en fulare nyans av ljusgrått. Jag har testat allt för att få tillbaka färgerna, men vissa av plaggen är normala och andra helt enkelt inte alls. Är så besviken, skulle någon ha ett bra tips så ge mig det gärna.

Sånt är livet sägs det, men hjälp så tråkigt det känns. Hur som helst, klockan börjar bli sent och det är dags för sängen. Björn smsade för en stund sedan att han landat på flygplatsen i Manchester. Jag ber honom alltid smsa när han landat, det känns bäst för mig så. Imorgon är det APT och jobb för mig, och bad för eleverna.
Det blir säkert en helt okej dag, behöver bara sova för att orka med den. Så god natt!

20 Comments

  1. Men vad surt,jag råkade göra samma misstag själv häromdagen all vittvätt blev ljusrosa,inge vidare kul man blir så arg…kram

    1. Nej usch så himlatrist, såg nu dock att jag tror blekpulvret jag köpt har hjälpt under natten :D. Trodde det mesta skulle hjälpa i tvätten men tycks vara nu det bleks något som så klart gillas :D.

  2. Det där är jag rädd ska hända mig. Min killes pappa slänger bokstavligt talat in all tvätt i samma tvättmaskin. Vitt som svart med mera. Förstår inte hur han vågar, jag kör på seperata färger typ 😛

    Sv; ja, det är rätt så skönt med ledighet. Då min kille är med mig är det ju skönt, men det är tråkigt att bara sitta hemma och vänta 😛
    Ja, det är jätte gott med lussebullar! Du kanske kan baka några? 😀

  3. Har du försökt bleka dom? Lägg dom i klorin ett tag innan du tvättar dom. Jag har gjort det med en vit t-shirt som jag färgat rosa och det gick bra.

  4. Sån otur. hemma är det min sambo som sköter och är ansvarig för tvätten annars hade jag nog också råkat ut för de där några gånger kan jag tänka mig 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: