Dark Mode Off / On
Reklam

Sportsmart.se

Inlägget är ett samarbete.

Jag fick verkligen äran att testa ett par strumpor ifrån sportsmart och dessa var och är riktigt bekväma. Jag har nu haft dem sedan jag kom hemifrån jobbet och tycker mycket om dem. Jag har restless legs, och ofta upplever jag det som att benen och vadernas mående speglar hur natten blir för mig. Dessa kompressionsstrumpor är bra vid träningsvärk och jag det funkar hittills även på mig när jag rört mig idag med värken i benen. Jag har ju ett jobb där jag rör mig mycket, ibland slår det mig hur mycket man springer runt på jobbet. Det är upp och ner för trappor, ståendes med eleverna, sittandes på golvet och uppe rörelse utomhus. Jag vet att som lärare måste man dessutom vara i rörelse, detta gör också att jag försöker vara noga med att ta promenader. Det är dessutom så att mina ben brukar protestera lite då och då eftersom jag haft blodpropp. Även om det nu var många år sedan märks det på benet ganska ofta, det återkommer och värker. Jag tror säkert att mina läkare helst sett att jag använda stödstrumpor regelbundet, men jag upplever att dessa strumpor gjorde samma jobb och det kändes riktigt bra. Jag får tvätta dem och ha dem på jobbet en dag också, jag tänker att den där tyngden man känner i benen kanske skulle försvinna något om man istället använda dessa? Men jag vet inte, fördelen förutom att de hjälpt mig idag är att jag hoppas på en natt utan restless legs. Det är bara att hålla tummar och tår.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: