Dark Mode Off / On
Smink & hår

Mitt handlade från Black Friday genom Cocopanda.se

IMG_0279

Jag handlade dessa produkter ifrån Cocopanda.se och några av dem är favoriter som börjat ta slut här hemma förra fredagen. Jättebra för min del, det enda jag inte testat innan är Time Balm och John master organics. Jag testade dock den sistnämnda här på kvällen med väldigt godkänt resultat för min del. Jag är helnöjd!

Jag gillar smink, och jag gillar bra produkter. Cocopanda, är min favorit när det kommer till butiker på nätet som säljer smink eftersom det är ganska billigt, leveranstiden är snabb och utbudet är stort.

26 Comments

  1. så kul att du hittade lite du hann köpa ja jobbade hela dagen o fick inte tid alls :S men men kommer mera tåg =)

    hoppas du har en fin start på helgen kram

  2. älskar cocopanda 🙂 tycker att de är ganska billiga vilket är jättebra. tycker också om märket the balm de har massor med bra saker, fast de är lite dyra 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: