Lördag, klippning och stadsbesök.

IMG_3137.JPGJag och William tidigare i år.

Vi började denna morgon med att kolla på ett nytt avsnitt av julkalendern, idag var dem här i stan i gruvan så det var spännande att kika på.
Efteråt åt vi lite frukost, eller sanningen är att William åt frukost och jag drack te. Jag kände mig inte frukostsugen idag och då går det bara inte.

William har duschat och fixat sig, jag ska strax göra detsamma och sedan gå ner på stan med honom. Han behöver klippa håret nu, och han har verkligen pratat om saken hela veckan så vi ska väl se till att fixa det nu idag. Björn har varit på julfest igår och eftersom dem kommer hem idag någon gång runt lunchtid så fixar jag och William med klippningen så får Björn komma och hämta oss efteråt.

När jag kommer hem från stan och klippning, tänkte jag se på lite serier, svara på era kommentarer och läsa bloggar och till kvällen kommer min brorsa hit. Det blir alltså en helt okej lördag och andra lediga dag denna vecka.

Just ja, tänkte passa på att tipsa om en blogg om ni inte läst den tidigare. Camilla, 34 år och tiobarnsmamma. Hon bor i Särna och var 17 år när hon fick sitt första barn och har nu tio stycken. Vi har träffats två gånger, och både när hon fött sina yngsta på förlossningen här i Falun. Bloggen har jättefina fjällbilder ofta, och det är jättefint att kika på bilderna där.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

26 thoughts on “Lördag, klippning och stadsbesök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: