Dark Mode Off / On
Reklam

Restauranger och deras möbler.

Inlägget är ett samarbete.

När ni väljer att gå på en restaurang vad tänker ni på då? I första hand tänker man ju på maten, man kanske kollar upp om restaurangen har ett bra rykte om sig. Om den är värd att besöka och om andra varit nöjda tidigare. Kanske söker du information på olika platser tills du tänker att ja, denna är värd att besöka. Du kanske går dit tillsammans med ditt vänskapsgäng, ensam eller med din familj. Kanske går du dit som ett par? Det första jag tänker på när jag besöker en ny restaurang är hur man möblerat där. Kanske är det för att jag är intresserad av just möbler? Jag kikar runt och ser om det finns något speciellt med inredningen. Jag gillar när restauranger har soffor, jag vill gärna sitta i soffan och det känns så skönt att få den där mysiga känslan. Restaurangmöbler gör verkligen mycket för ett ställe, och för mig är det lite av ett tecken på vad ägaren känner för sitt ställe. Soffor till restaurang känns lyxigt och trevligt enligt min mening. När saker är slitet är det inte så att man känner ett stort sug för att äta där, det känns som att maten nog talar sitt eget språk tillsammans med möblerna. Om möblerna inte är fina så tror jag maten är detsamma, visst kanske det är långsökt? Men så känner jag, stämningen på restaurangen speglar maten och därför är det viktigt. Inredning talar ett språk, och en fin inredning är lika viktigt som maten. Ögonen talar ju alltid ett språk för oss, känslan och smaken en annan. Om man som restaurangägare läser detta passar jag på att tipsa om www.azdesign.se som säljer soffor till restauranger till bra priser.

30 Comments

  1. jag kollar väldigt mycket på inredning när jag är på restaurang, inte för att hitta
    ”rätt &fel” utan, de bara blir så automatiskt ;P!

  2. Håller med i det du skriver. Möbler gör mycket.
    Jag kollar även efter priser faktiskt innan jag bestämmer mig var jag äter 🙂

  3. Jag brukar aldrig lägga sådär mycket energi när det gäller att hitta en restaurang, brukar aldrig googla eller sådär. Utan ska jag och någon/några till gå ut så bestämmer vi antingen innan att vi går till något ställe vi redan känner till eller så säger vi att vi ser vart vi hamnar och så går vi in på nåt ställe som ser mysigt ut 🙂 Så brukar inte tänka så mycket på det faktiskt

  4. i första hand tänker jag faktiskt på miljön och om det är mysigt eller inte. Om miljön är bra kan jag faktiskt tycka att det är okej med lite mindre bra mat 🙂

  5. Jag går mycket på rykte om maten och helheten, sen självklart priset! Och om det är sjysst inredning är det bara en bonus:) Men bra mat, service och priser är viktigast för mig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: