Restauranger och deras möbler.

Inlägget är ett samarbete.

När ni väljer att gå på en restaurang vad tänker ni på då? I första hand tänker man ju på maten, man kanske kollar upp om restaurangen har ett bra rykte om sig. Om den är värd att besöka och om andra varit nöjda tidigare. Kanske söker du information på olika platser tills du tänker att ja, denna är värd att besöka. Du kanske går dit tillsammans med ditt vänskapsgäng, ensam eller med din familj. Kanske går du dit som ett par? Det första jag tänker på när jag besöker en ny restaurang är hur man möblerat där. Kanske är det för att jag är intresserad av just möbler? Jag kikar runt och ser om det finns något speciellt med inredningen. Jag gillar när restauranger har soffor, jag vill gärna sitta i soffan och det känns så skönt att få den där mysiga känslan. Restaurangmöbler gör verkligen mycket för ett ställe, och för mig är det lite av ett tecken på vad ägaren känner för sitt ställe. Soffor till restaurang känns lyxigt och trevligt enligt min mening. När saker är slitet är det inte så att man känner ett stort sug för att äta där, det känns som att maten nog talar sitt eget språk tillsammans med möblerna. Om möblerna inte är fina så tror jag maten är detsamma, visst kanske det är långsökt? Men så känner jag, stämningen på restaurangen speglar maten och därför är det viktigt. Inredning talar ett språk, och en fin inredning är lika viktigt som maten. Ögonen talar ju alltid ett språk för oss, känslan och smaken en annan. Om man som restaurangägare läser detta passar jag på att tipsa om www.azdesign.se som säljer soffor till restauranger till bra priser.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “Restauranger och deras möbler.

 • 7 december, 2015 at 15:49
  Permalink

  jag väljer också alltid soffan om det finns 🙂

  Reply
 • 7 december, 2015 at 16:07
  Permalink

  Håller helt med dig! Brukar också titta på inredningen!

  Reply
 • 7 december, 2015 at 16:22
  Permalink

  jag kollar väldigt mycket på inredning när jag är på restaurang, inte för att hitta
  ”rätt &fel” utan, de bara blir så automatiskt ;P!

  Reply
  • 7 december, 2015 at 20:49
   Permalink

   Ja, jag tycker det är ganska härligt att sitta där det är fräscht tycker det säger mycket om ett ställe :).

   Reply
 • 7 december, 2015 at 16:53
  Permalink

  Håller med i det du skriver. Möbler gör mycket.
  Jag kollar även efter priser faktiskt innan jag bestämmer mig var jag äter 🙂

  Reply
 • 7 december, 2015 at 17:58
  Permalink

  Jag brukar aldrig lägga sådär mycket energi när det gäller att hitta en restaurang, brukar aldrig googla eller sådär. Utan ska jag och någon/några till gå ut så bestämmer vi antingen innan att vi går till något ställe vi redan känner till eller så säger vi att vi ser vart vi hamnar och så går vi in på nåt ställe som ser mysigt ut 🙂 Så brukar inte tänka så mycket på det faktiskt

  Reply
 • 7 december, 2015 at 18:26
  Permalink

  i första hand tänker jag faktiskt på miljön och om det är mysigt eller inte. Om miljön är bra kan jag faktiskt tycka att det är okej med lite mindre bra mat 🙂

  Reply
 • 7 december, 2015 at 18:29
  Permalink

  Tycker är inredning är super viktig 🙂

  Reply
 • 7 december, 2015 at 19:06
  Permalink

  Ja, möblerna i restaurangen är nästan lika viktig som maten, soffa gör det jätte mysigt.
  Kram

  Reply
 • 7 december, 2015 at 19:38
  Permalink

  Jag går mycket på rykte om maten och helheten, sen självklart priset! Och om det är sjysst inredning är det bara en bonus:) Men bra mat, service och priser är viktigast för mig!

  Reply
 • 7 december, 2015 at 20:17
  Permalink

  Inredningen gör mycket av hela upplevelsen 🙂

  Reply
  • 7 december, 2015 at 20:52
   Permalink

   Det är viktigt för mig med, mysigt och trevligt intryck tycker det säger en del om personalen :).

   Reply
 • 8 december, 2015 at 14:28
  Permalink

  jag tänker rätt mycket på möbler och inredning, tycker det är viktigt 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: