Att skriva något innan läggdags.

032

Är grymt trött, det har stormat under natten så vaknade flera gånger av att det riktigt skallrade från balkongen. Det är ju egentligen inget mot hur det är vid kusten, men här i Dalarna är man inte så van vid stormar. Vi är nämligen ganska förskonad från sånt. Jag möttes av en trädgren som fallit över pingisbordet på jobbet, men de lyckades åtgärda sen saken fort. Bra för eleverna verkligen, det är ju läskigt med sånt där.

Efter jobbet idag åkte jag hemåt, jag satte mig och spanade på nätet, pratade med Lisa och gick till Maxi för att handla. Jag och Björn hade bestämt oss för lite julmat som middag idag så det blev det. Nu har jag dock ont i magen, så antingen åt jag för mycket eller så är det stressen i livet som gör sig påmind.

Jag ska strax sova, William ligger redan. Ska bara svara på kommentarer och läsa bloggar, och förhoppningsvis hinna se senaste avsnittet av Once upon a time. Men får se om jag orkar, jag är som sagt ganska trött idag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

48 thoughts on “Att skriva något innan läggdags.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.