Dark Mode Off / On
Läraryrket

Att skriva något innan läggdags.

032

Är grymt trött, det har stormat under natten så vaknade flera gånger av att det riktigt skallrade från balkongen. Det är ju egentligen inget mot hur det är vid kusten, men här i Dalarna är man inte så van vid stormar. Vi är nämligen ganska förskonad från sånt. Jag möttes av en trädgren som fallit över pingisbordet på jobbet, men de lyckades åtgärda sen saken fort. Bra för eleverna verkligen, det är ju läskigt med sånt där.

Efter jobbet idag åkte jag hemåt, jag satte mig och spanade på nätet, pratade med Lisa och gick till Maxi för att handla. Jag och Björn hade bestämt oss för lite julmat som middag idag så det blev det. Nu har jag dock ont i magen, så antingen åt jag för mycket eller så är det stressen i livet som gör sig påmind.

Jag ska strax sova, William ligger redan. Ska bara svara på kommentarer och läsa bloggar, och förhoppningsvis hinna se senaste avsnittet av Once upon a time. Men får se om jag orkar, jag är som sagt ganska trött idag.

48 Comments

 1. Vad jobbigt att du inte kan sova. Här stormar det som bara den men jag skulle nog inte ens vakna av en jordbävning så mig bekommer det inte nattetid iaf 🙂

 2. Man äter ju för mycket utav allt det goda så man spricker eller spyr =)
  nu får du kika igen flera fina bilder

  goaste du du får gärna va avis <3 det va väldigt mysigt o nyttigt på ett bra sätt att vara borta från de små lite :d kram

 3. Hej

  Usch har ni haft samma storm, de är inte alls kul vi bor så väldigt högt upp så man känner av de väl.

  Va gott med julmat, längtar tills vi ska äta.

  Hoppas du får bättre sömn i natt

  Kramar om

 4. Här har stormen äntligen dragit sig förbi och de två senaste dagarna har till och med solen kikat fram. Hoppas ni får bättre väder ni med snart! Sv: Vad fint att dem hade sån glädje av varandra. Jag hoppas verkligen det blir lika relation mellan bebis och våra hundar.

 5. Det är verkligen rätt läskigt med storm och här nere har det blåst riktigt ordentligt att det har varit lite läskigt om kvällarna!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: