Nytt ljus ifrån Partylite och tisdag.


Idag har jag hunnit med en del på jobbet. Det känns att det är dags för ledighet snart. Imorgon är det pysseldag och det blir säkert bra.

Förutom det har jag stått för maten idag och mitt ljus jag handlade ifrån Partylite lämnades just till mig. Det luktar så gott!

Ska lägga mig tidigt idag tänkte jag, är trött och mina återstående 6 arbetsdagar är väldigt efterlängtade.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

39 thoughts on “Nytt ljus ifrån Partylite och tisdag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: