Idag har jag hunnit med en del på jobbet. Det känns att det är dags för ledighet snart. Imorgon är det pysseldag och det blir säkert bra.

Förutom det har jag stått för maten idag och mitt ljus jag handlade ifrån Partylite lämnades just till mig. Det luktar så gott!

Ska lägga mig tidigt idag tänkte jag, är trött och mina återstående 6 arbetsdagar är väldigt efterlängtade.

39 kommentarer

  1. Partylite har så bra ljus!
    sv: Åh vad roligt! Jag var volontär under för-VM förra året, men i år när det var riktiga VM satt jag hemma i soffan i Småland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa