Dark Mode Off / On
Läraryrket

Julpysseldag, pizza och tidiga kvällar.

 Idag hade vi julpysseldag på jobbet. Jag har sett Trolltyg i Tomteskogen 4 gånger, träffat ett gäng härliga ungar och druckit årets första glögg. Jag hade min ”pepparkakstunika” från Me and i och hade en toppendag.

Jag avslutade jobbtimmarna att plasta in läseböckerna mina elever ska få träna läsning i som vi köpt in, och det var ett intensivt jobb som nu efteråt känns som en väldigt bra sak.

Jag åkte hemåt och läste på mailen att en av Williams lärare, och även kvinna som var med i samma föräldrargrupp som jag på mvc/bvc ska börja arbeta på högskolan fulltid nu. Det var tråkigt men hon skrev att det varit hennes dröm sedan hon läste på lärarprogrammet. William berättade att hon gråtit eftersom hon sa att hon trivdes så bra, och kommer sakna både eleverna och personalen. Hon har jobbat där sedan skolan startade 2007 sa William så det förstår man ju.

Jag är ju en av dem som tycker det är viktigt att lyssna på sitt hjärta och följa sitt hjärtas röst. Man ska våga göra det man drömmer om.

Hur som helst, jag kom hem idag och la mig i badet medan William lagade kebabpizza! Så sjukgott! Efteråt kikade jag och Björn på tv och nu ska jag strax sova. Ska svara på kommentarer och läsa bloggar imorgon, jag är helt enkelt för trött idag.

30 Comments

  1. Kul och få pyssla och trolltyg i tomteskogen älskar jag men den har ju följt en genom åren =) Jag håller med man ska följa sitt hjärta de är viktigt att våga annars vet man ju aldrig hur de blir…

    Kram

  2. ”Skönt” att höra att det inte bara är jag som stupar i säng tidigt på kvällarna. December i budbilsbranschen är inte att leka med 😉

  3. älskar trolltyg i tomeskogen har tom på dvd =)
    underbar klänning
    har precis kommit hem från julfest me jobbet trötter hi hi kram o fin dag i morgon

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: