Forlife.nu armband till Cancerfonden.

Har ni hört talas om företaget Forlife? Det är ett företag som ger sysselsättning om personer som är i fas 3, på Forlife får de skapa jättefina armband till förmån för Cancerfonden. Det har under två års tid fått in 171.610 kronor. Hur fint är inte det? Deras butik har jättefina armband i olika former och med jättefin text på. Eftersom jag brinner lite extra för välgörenhet och för sådant som går till behövande är det klart att jag vill tipsa er om detta.

När forlife kontaktade mig kände jag på en gång att jag gärna vill sprida deras sida vidare. Besök dem gärna ni också! För är det något vi alla kan göra är det att se till forskningen får in pengar, så vi kan hjälpa alla som fått denna sjukdom.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Forlife.nu armband till Cancerfonden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: