DSCN0706Blir en bebisbild helt enkelt, utan anledning egentligen.
Men en påminnelse om hur snabbt tiden går. <3

Känns som att jag inte tagit mig tiden för bloggen i några dagar och det beror på stress, trötthet och helt enkelt att jag försöker ta vara på livet just nu. Men det kommer inlägg så fort jag känner att jag har något att skriva om och där det då dessutom är intressant!

Ikväll ska gå på bio, det var Björn som frågade om vi ville och självklart var vi på. Det är ju så mysigt med bio så detta känns helt underbart! Det kommer bli en toppen kväll.

Vad ska ni göra idag?

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa