010Om ungefär 6 månader blommar dessa igen.
Vad jag längtar!

William hade ställt klockan på morgonen för att hinna med att kolla på julkalendern, så sagt som gjort så tittade vi på den tillsammans. Väldigt intressant, jag tycker om årets kalender även om jag bara sett den när jag haft tid.

Efter julkalendern åt William och jag lite frukost och la jag mig i sängen en stund och läste. Jag insåg sedan att jag var tvungen att kliva upp och då passade jag på att storstäda. Jag älskar det, varje gång jag storstädar njuter jag. Det är som det går en energikick genom mig och jag går helt in för att riktigt få det snyggt hemma. Så nu är det rent här och jag tänkte tända ett doftljus om en stund, hämta min bok och lägga mig under en värmefilt. Björn kommer hit efter jobbet idag, och då ska jag bjuda på falafel, det är bland det godaste jag vet verkligen.

Det är även den 21 december idag, snart julafton. Helt galet, ingen snö och värmen påminner mer om den sommar vi haft. Jag hade gärna haft lite snö faktiskt, lagom med snö och sån där fin variant av den, inte halka/slask/is utan riktig snö.

Relaterade etiketter:

24 kommentarer

  1. Hej

    Ja men det är väl skönt att få städa jag varvar ner när jag städar.. ja om jag inte vänder upp och ner på alla rum.. Så gott, har inte gjort de hemma någon gång men ätit ute..

    Hoppas du har haft en fin dag

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa