Den stora städdagen och att titta på julkalendern.

010Om ungefär 6 månader blommar dessa igen.
Vad jag längtar!

William hade ställt klockan på morgonen för att hinna med att kolla på julkalendern, så sagt som gjort så tittade vi på den tillsammans. Väldigt intressant, jag tycker om årets kalender även om jag bara sett den när jag haft tid.

Efter julkalendern åt William och jag lite frukost och la jag mig i sängen en stund och läste. Jag insåg sedan att jag var tvungen att kliva upp och då passade jag på att storstäda. Jag älskar det, varje gång jag storstädar njuter jag. Det är som det går en energikick genom mig och jag går helt in för att riktigt få det snyggt hemma. Så nu är det rent här och jag tänkte tända ett doftljus om en stund, hämta min bok och lägga mig under en värmefilt. Björn kommer hit efter jobbet idag, och då ska jag bjuda på falafel, det är bland det godaste jag vet verkligen.

Det är även den 21 december idag, snart julafton. Helt galet, ingen snö och värmen påminner mer om den sommar vi haft. Jag hade gärna haft lite snö faktiskt, lagom med snö och sån där fin variant av den, inte halka/slask/is utan riktig snö.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Den stora städdagen och att titta på julkalendern.

 • 21 december, 2015 at 16:18
  Permalink

  Älskar också när man storstädar, vi gjorde det igår. Det kändes verkligen fridfullt här hemma 🙂

  Reply
 • 21 december, 2015 at 17:22
  Permalink

  Ett nystädat hem är ju det bästa som finns!

  Reply
 • 21 december, 2015 at 17:48
  Permalink

  Här fäljer vi kalendern med glädje, och njuter av julen men måste rekänna att du fick mig att längta efter blommande hägg ;-D

  Reply
  • 21 december, 2015 at 22:51
   Permalink

   Visst är den härlig :). Hehe förstår det, jag älskar doften av hägg <3,

   Reply
 • 21 december, 2015 at 17:50
  Permalink

  Så härligt med nystädat hem och god mat.
  Kram

  Reply
 • 21 december, 2015 at 20:53
  Permalink

  jag gillar också årets julkalender 🙂 har dock bara sett hälften av alla avsnitt än så länge

  Reply
  • 21 december, 2015 at 22:49
   Permalink

   Jag har nog också sätt runt hälften, får se dem efter jul sen som jag missat tänkte jag :).

   Reply
 • 21 december, 2015 at 21:02
  Permalink

  Ja, lite snö över jul hade varit fint. Vi får skapa stämning ändå!

  Reply
  • 21 december, 2015 at 22:48
   Permalink

   Ja verkligen. Ja man får ju det, det är ju inte första julen utan snö direkt.

   Reply
 • 21 december, 2015 at 21:15
  Permalink

  Åh älskar att gå upp tidigt och kika på julkalendern 😀

  Reply
  • 21 december, 2015 at 22:48
   Permalink

   Jag ser när jag har tid, den finns på SVT-play om man vill kika :).

   Reply
 • 21 december, 2015 at 21:22
  Permalink

  Hej

  Ja men det är väl skönt att få städa jag varvar ner när jag städar.. ja om jag inte vänder upp och ner på alla rum.. Så gott, har inte gjort de hemma någon gång men ätit ute..

  Hoppas du har haft en fin dag

  Kram

  Reply
  • 21 december, 2015 at 22:47
   Permalink

   Visst är det skönt att städa. Jag älskar den där känslan, upplever det som avkopplande :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: