Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Två stycken filmer – Fifty Shades of GREY och Berättelsen om Askungen.

img_0357

Jag följde med Björn ner på stan vid 16:00, han skulle köpa de sista julklapparna och jag fick som uppgift av William att gå till Hemmakväll och kolla efter Nerds som han ville ha. Björn skulle då köpa en film och upptäckte att det var köp 3 filmer betala för två. Jag föll för frestelsen och köpte dessa. Fifty Shades läste jag förrförra sommaren, och filmen såg jag när den nyss kommit ut på bio tillsammans med Anna. Jag har inte läst den sista delen som är Greys syn på saken, men det kommer.
Jag köpte även Berättelsen om Askungen, jag älskar sagor så det kändes helt rätt. Skådespelerskan i den här filmen medverkade i Downton Abbey och den serien har varit en favorit hos mig.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: