Norrsken och dålig bild.

IMG_6606

Nu på kvällen satt jag i soffan, jag tittade upp på William och ser i ögonvrån att det är norrsken. Jag sprang ut med kameran och fick två riktigt dåliga bilder, så besviken är jag eftersom jag sällan ser norrsken längre. Hur som helst får ni den dåliga bilden som det ringar runt. Fattar inte alls varför, så besviken verkligen.
Försökte fixa bilderna i Photoshop men det gick så där. Men här är i alla fall bilden som blev bäst, lite Photoshop:ad.

Den andra är suddig och inte ens värd att visa.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

28 thoughts on “Norrsken och dålig bild.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: