fbpx
Dark Mode Off / On
Naturfotografering

Norrsken och dålig bild.

IMG_6606

Nu på kvällen satt jag i soffan, jag tittade upp på William och ser i ögonvrån att det är norrsken. Jag sprang ut med kameran och fick två riktigt dåliga bilder, så besviken är jag eftersom jag sällan ser norrsken längre. Hur som helst får ni den dåliga bilden som det ringar runt. Fattar inte alls varför, så besviken verkligen.
Försökte fixa bilderna i Photoshop men det gick så där. Men här är i alla fall bilden som blev bäst, lite Photoshop:ad.

Den andra är suddig och inte ens värd att visa.

28 Comments

  1. Men är det inte lite alltid så när man väl ska fånga någonting på bild så blir bilden inte som man vill.. härligt att du fick se de iaf =) jo jag tror jag har ett migränanfall har aldrig haft det innan..

    Kram kram

  2. jag missade totalt detta igår 🙁 hoppas att det blir norrsken fler gånger, skulle också vilja se det live nån gång ^^

    sv; härligt att du kände till dessa tips 🙂 jag kan inte klämma finnar, vet inte varför men jag tycker att jag misslyckas dom gånger jag ska försöka xD jag har inte heller problem med acne tack och lov och precis som du så får jag typ endast finnar innan mens 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: