Maze Runner – I Dödens stad.

img_0355
Jag älskar böcker, ibland inser jag vilken boknörd jag är. Hur jag liksom faller in i böckernas värld, och blir en del av alla magiska ord som bildas i en bok. Jag älskar känslan av att läsa, följa handlingen och försvinna för en stund. Det här året har jag äntligen tagit mig tiden att läsa, jag har prioriterat ordens makt och låtit mig försvinna ut i den värld jag inte lever i. Jag blev verkligen fast i Maze Runner trilogin och känner mig så nöjd med att jag läst dessa böcker. Jag har även beställt den bok som kommer ut på svenska snart med namnet I solstormens spår som är en fristående fortsättning på böckerna, men där Thomas inte längre är huvudrollsinnehavare om jag uppfattat allt rätt. Jag längtar efter att få läsa den, det här med att unna sig tid att läsa är så viktigt för mig. En hobby jag gärna lägger lite extra tid på.

Den här boken var den avslutande delen, det betydde att det hände saker igenom hela boken. Det var flera gånger riktigt spännande men även sorgligt. James Dahner sparar inte på dödandet om man säger så. Har du tänkt läsa böckerna, tycker jag att du ska göra det. För dem är läsvärda allihopa.

img_0356

 

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

42 thoughts on “Maze Runner – I Dödens stad.

  1. Det låter som något jag kanske borde läsa… Läser en hel del jag med och när man hittar en riktigt bra bok sådär, då fastnar man väldigt lätt 😉

  2. Jag har tänkt att jag ska se de filmerna, men det har inte blivit av än. Fast hade ingen aning om att det var baserade på böcker, är inte förvånad dock. Ska bara läsa klart (om jag nån gång blir klar, hah!) alla Star Trek-böcker som jag vill läsa så kanske jag läser dem sen. 🙂

    Är du medlem på goodreads, förresten? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: