Maze Runner – I Dödens stad.

img_0355
Jag älskar böcker, ibland inser jag vilken boknörd jag är. Hur jag liksom faller in i böckernas värld, och blir en del av alla magiska ord som bildas i en bok. Jag älskar känslan av att läsa, följa handlingen och försvinna för en stund. Det här året har jag äntligen tagit mig tiden att läsa, jag har prioriterat ordens makt och låtit mig försvinna ut i den värld jag inte lever i. Jag blev verkligen fast i Maze Runner trilogin och känner mig så nöjd med att jag läst dessa böcker. Jag har även beställt den bok som kommer ut på svenska snart med namnet I solstormens spår som är en fristående fortsättning på böckerna, men där Thomas inte längre är huvudrollsinnehavare om jag uppfattat allt rätt. Jag längtar efter att få läsa den, det här med att unna sig tid att läsa är så viktigt för mig. En hobby jag gärna lägger lite extra tid på.

Den här boken var den avslutande delen, det betydde att det hände saker igenom hela boken. Det var flera gånger riktigt spännande men även sorgligt. James Dahner sparar inte på dödandet om man säger så. Har du tänkt läsa böckerna, tycker jag att du ska göra det. För dem är läsvärda allihopa.

img_0356

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

42 thoughts on “Maze Runner – I Dödens stad.

 • 21 december, 2015 at 21:43
  Permalink

  Vad roligt att du har hittat en sådan bra bok 😀 Kram

  Reply
 • 21 december, 2015 at 22:19
  Permalink

  Jag älskar också läsa böcker

  Tack så mycket för boktipset ska deffetivt läsa den här boken nån gång

  Sv tack så mycket

  Reply
 • 21 december, 2015 at 22:23
  Permalink

  ja gillar inte att läsa böcker..hoppas du får en trevlig läsning!

  Reply
 • 21 december, 2015 at 22:25
  Permalink

  Oh önskar att jag läste böcker, men det blir aldigt av =(

  Reply
 • 21 december, 2015 at 22:55
  Permalink

  Önskar också att jag la ner lite mer tid på läsning. Tycker att det är så himla avslappnande att sitta och läsa! Kram

  Reply
  • 21 december, 2015 at 22:58
   Permalink

   Förstår det :). Jag har precis börjat unna mig böcker igen, det är ju så roligt :).

   Reply
 • 22 december, 2015 at 00:01
  Permalink

  Jag har bara sett filmerna men de är riktigt bra. Kan tänka mig att böckerna är ännu bättre 🙂

  Reply
  • 22 december, 2015 at 00:44
   Permalink

   Ja precis :). Det är böckerna som filmerna är baserade på. Jag ska försöka se filmerna nu också :). Men böckerna är jag riktigt fast i 😉

   Reply
 • 22 december, 2015 at 07:05
  Permalink

  Jag lever mig in i böckernas värld helt och hållet när jag läser 🙂

  Reply
 • 22 december, 2015 at 09:23
  Permalink

  Kul när man hittar en bok som man gillar! 😀

  Reply
 • 22 december, 2015 at 09:36
  Permalink

  Jag har tänkt att jag ska se de filmerna, men det har inte blivit av än. Fast hade ingen aning om att det var baserade på böcker, är inte förvånad dock. Ska bara läsa klart (om jag nån gång blir klar, hah!) alla Star Trek-böcker som jag vill läsa så kanske jag läser dem sen. 🙂

  Är du medlem på goodreads, förresten? 🙂

  Reply
 • 22 december, 2015 at 10:59
  Permalink

  Jag älskar ocksá att läsa böcker.Kan streckläsa en bok i timmar :)Man kommer liksom in i en annan värld.Ha en fin dag! 🙂 Kram!

  Reply
 • 22 december, 2015 at 12:58
  Permalink

  Måste ta och läsa dom älskade filmerna så antar att böckerna är ännu bättre:D

  Reply
 • 22 december, 2015 at 13:38
  Permalink

  Sv: tack så väldigt mycket! Vi trivs.

  Jag är också en boknörd, älskar att läsa!

  Reply
 • 22 december, 2015 at 14:49
  Permalink

  Det låter som något jag kanske borde läsa… Läser en hel del jag med och när man hittar en riktigt bra bok sådär, då fastnar man väldigt lätt 😉

  Reply
 • 22 december, 2015 at 15:37
  Permalink

  åh jag vill börja läsa dom men hittar dom inte någonstans här där jag bor :/

  Reply
  • 22 december, 2015 at 21:14
   Permalink

   Har du kollat på biblioteket eller om du kan beställa på adlibris tex?

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: