Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Min beställning från Hookedonyou.

img_0365

På helger och under ledighet brukar jag slå igång Youtube när jag fixar mig på morgonen. Detta för att jag tycker att det är ganska behagligt att höra någon annan prata medan jag fixar mig. I våras eller i somras? Minns inte riktigt klickade jag mig in på Therese Lindgrens sida och började lyssna, jag tror att jag bara i sökfältet sökte efter haul eller liknade. Jag tyckte ganska snabbt att det här var intressant så jag började följa henne, ärligt kan jag säga att jag inte följer speciellt många människor men jag gillade att bara lyssna. Så för ett tag sedan öppnade hon en webbshop som heter hookedonyou.se, och när hon sedan började sälja mysplagg/pyjamas slog jag till. Jag älskar ju sånt, det första jag gör när jag kommer hem från jobbet är att slänga på mig pyjamas och min morgonrock. BH:n flyger iväg den också.
Jag måste bara säga att denna pyjamas är något alla borde ha, så mina vänner som jag vet är lika galna i pyjamas som jag KÖP! Den är helt galet skön och jag är verkligen såld, perfekt klicka hem verkligen!

img_0363

 

 

 Kolla så söt!
img_0369Alltså byxorna!

 

 

 

32 Comments

  1. åh supersöt pyjamas! 😀

    sv; ja visst är dom snygga? 😀 tycker absolut att du ska kika in på glitter nu, dom har massa snyggt faktiskt! 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa