Cdon.com

En sida jag ofta besöker är CDON, det beror på att de har ett stort utbud med nästan allting. Jag har köpt julklappar, födelsedagspresenter, böcker och filmer därifrån. De har också oftast bäst pris dessutom, mitt första internetköp var på CDON. Eller inte mitt egentligen, det var min mamma som handlade åt mig på cdon. Detta var 1998 eller 1999 och jag fick Absolute Music cd, och brorsan fick Dr bombay minns jag. Det var också så att eftersom det var på nätet var min mamma jättenervös att hon blivit blåst på köpet. Ni ska ju komma ihåg att det på den här tiden inte var speciellt vanligt med internetköp, folk handlade inte som idag. I detta ögonblick känner jag mig nästintill antik! Jag var 14-15 när detta hände idag är jag 31 och det har hänt galet mycket på nätet sedan dess. Jag brukar faktiskt tänka på den saken ibland, det har gått ganska fort fastän man knappt kan tro det.

Hur som helst, mitt senaste köp på CDON var julklappar och böcker. Jag väntar fortfarande på ena boken och hoppas att den ska komma snart. Men den kommer ju såklart, jag handlade ju under Black friday och jag har sett på cdons facebooksida att det just nu är ganska många som handlat, och att leveranstiderna kan dröja. För min del känns det helt okej eftersom jag vet att alla som jobbar gör sitt bästa.

Eftersom jag gör mina flesta julklappsköp på CDON kändes det helt rätt att ta ett uppdrag tillsammans med cdon.  Som ni vet kommer snart den nya Star Wars ha premiär, och för er som är lite extra roade av Star Wars vill jag tipsa om att handla Star Wars Battlefront. Det är spel och jag som har en spelnörd till son, vet att han gärna skulle få detta spel själv. Kika gärna in, det finns ju så mycket mer där att se och handla, jag har personligen aldrig blivit besviken på cdon.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Cdon.com

 • 22 december, 2015 at 20:04
  Permalink

  ja samlade oxå på absolute music skivorna 😀

  Reply
 • 22 december, 2015 at 21:27
  Permalink

  Ja CDON har mycekt mer än bara spel och filmer, som jag förknippar dem med 😛 haha. Dock tycker jag inte att det är bra av ett sånt företag att inte kunna leverera i tid.

  Reply
  • 22 december, 2015 at 21:44
   Permalink

   Jag tänker att man måste ha överseende när många beställer :). Är ganska ödmjuk så som människa :).

   Reply
 • 22 december, 2015 at 21:29
  Permalink

  HAHHAHA… fick lite full i skratt när jag läste “att på den här tiden…” för jag brukar själv minnas hur det var på 90-talet! På gott och ont har det hänt en hel del och vi ungdomar som var då på den tiden är heeelt olikt med dessa ungdomar nu, många gånger man ha haft den där funderingen på “vad fan hände” egentligen =P…frågentecken typ!

  Reply
  • 22 december, 2015 at 21:45
   Permalink

   Hehe ja det är ju helt sjukt hur världen förändrats på ganska kort tid när man tänker efter. Tror liksom i takt med att internet kom så försvann mycket lek och att människor var ute. Eller att man ens umgicks :S,

   Reply
 • 22 december, 2015 at 21:52
  Permalink

  Jag gillar också cdon och vad bra skrivet 😀 Kram

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: